Schoonheidsverzorging/huidverzorging

Uw huid is het grootste orgaan van uw lichaam. Deze heeft echter behoorlijk te lijden onder invloeden van zowel buitenaf als binnenuit. Een goede schoonheidsverzorging/huidverzorging is dan ook zeker geen pure luxe of ijdelheid maar vooral zorg voor uw gezondheid.

Dit neemt niet weg dat u zich ook mentaal beter zult voelen als uw huid gezond en daardoor fris, stralend en gevoed is. Verzorging kan op veel verschillende manieren, liefst gecombineerd. Uw voeding en drinkgewoonten hebben grote invloed, de juiste verzorgingsproducten dragen hún steentje bij en een regelmatige massage van de huid zorgen er met elkaar voor dat uw huid niet sneller veroudert dan nodig is.

Iedere huid én ieder mens heeft zo zijn eigen behoeften en voorkeuren. Hier worden de behandelingen dan ook op afgestemd, in goed overleg.

Schoonheidsverzorging is méér dan alleen huidverzorging. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het epileren of harsen van haartjes op ongewenste plaatsen en het verwijderen van comedonen (de bekende mee-eters) en milia (gerstekorrels).