Bedrijfsstoelmassage

Professionele stoelmassage ter behandeling en voorkoming van klachten
Een vakkundige behandeling draagt bij aan het welzijn van uw medewerkers en dus aan uw bedrijfsresultaat!

Een gezonde, tevreden medewerker is in het belang van uw bedrijf.

stoelmassage voor de wethouder tijdens de opening van InfoPunt Bargeres 25/05/2013

Demonstratie en kennismaking stoelmassage

Minder ziekteverzuim, een  medewerker die beter in zijn vel zit en met meer plezier werkt zijn het resultaat.

Met een professionele stoelmassage worden klachten behandeld die voortkomen uit het dagelijkse werk. Denk daarbij bijvoorbeeld aan het langdurig werken in dezelfde houding, zoals zittend werk achter de PC, maar ook aan staand werken achter machines.

Werkgevers die aandacht hebben voor het welzijn van hun personeel, kunnen rekenen op een verhoogde loyaliteit en productiviteit. Bespaar op kosten als ziekteverzuim door een vakkundige, effectieve aanpak van klachten en preventieve behandelingen op een fiscaal aantrekkelijke manier.

Waarom stoelmassage voor uw personeel ?

Hoe beter uw medewerkers zich voelen, hoe beter de organisatie functioneert. Een stoelmassage van Corpusana draagt bij aan het gevoel van welbevinden van uw medewerkers. Een stoelmassage is een goede investering en een gebaar dat door uw medewerkers zeker op prijs wordt gesteld. Een gewaardeerde medewerker is een loyale medewerker die bereid is net dat stapje extra te zetten.De stoelmassage  behandelt effectief, in uw eigen organisatie, klachten die met werken en werkplek te maken hebben en kan preventief werken. Een investering in de professionele stoelmassage verdient zich snel terug door verlaging van verzuim, het behandelen van aanwezige klachten,  preventie en advisering om klachten vóór te zijn.

Stoelmassage binnen uw arbo-beleid

Stoelmassages past op verschillende manieren als integraal onderdeel binnen uw arbobeleid. Nauw overleg met uw P&O-afdeling, de eigen leidinggevende en de eigen verantwoordelijkheid van de werknemer zorgen ervoor dat de stoelmassage geen op zichzelf staande activiteit wordt. De kosten ervan kunnen onder bepaalde voorwaarden worden verlaagd door belastingvoordelen en de werkkostenregelingen.

De stoelmassage

Een vakkundige stoelmassage van Corpusana neemt in 20 minuten verschillende  klachten onder handen. Het gemak van uw personeel staat voorop. De medewerker houdt de kleding gewoon aan en hoeft nergens naartoe te reizen. U hoeft alleen maar te zorgen voor een geschikte ruimte.

Onmiddellijk na de massage is de medewerker weer terug op de werkplek nadat hij in een rustige ruimte en ontspannen sfeer de ‘batterij’ weer heeft opgeladen. Na een stoelmassage voelt de werknemer zich weer ontspannen en fit. Meer werkplezier en een verhoogde productiviteit zijn slechts enkele positieve effecten van een massage op kantoor of bedrijf.

Een stoelmassage werkt preventief bij klachten wanneer stoelmassages structureel worden ingezet. Personeel belonen na een behaald resultaat of tijdens een extra drukke periode werkt ook zeer motiverend. Een ontspannen stoelmassage is een nieuw, passend blijk van waardering.

Stoelmassage en uw personeelsbeleid:

  • Past in Arbo-beleid en –maatregelen
  • Vakkundige aanpak van werkgerelateerde problemen
  • Preventieve behandeling om klachten vóór te zijn
  • Tevreden en gemotiveerde medewerkers door behandeling klachten en aandacht voor problemen 

Stoelmassage voor de medewerker:

  • Vakkundige massage voor verschillende klachten
  • Aandacht voor (werk)houding en welzijn
  • Ontspannen en meer energie op uw werk
  • Preventieve werking door tijdige behandeling

Meer weten en kennismaken met stoelmassage ?

Neem dan contact op voor een vrijblijvend gesprek en een demonstratie.